| Kiadó: | Focus Vitalitás Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 80 oldal |
| Sorozatcím: | Egészségkönyvtár |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 13 cm |
| ISBN: | 963-9469-14-9 |
| Bevezetés | 3 |
| A táplálkozás hatása a szív és keringési rendszer betegségeire | 5 |
| A szív- és keringési rendszer betegségeiben szenvedők étrendje | 6 |
| Ásványi anyagok | 8 |
| Vitaminok | 16 |
| Vérzsírok | 22 |
| Miért fontosak a rostok? | 27 |
| A nyersanyag-válogatás szempontjai | 31 |
| Az alkalmazott konyhatechnológiai eljárások | 32 |
| Az ételekről általában | 33 |
| Receptek | 39 |
| Levesek | 40 |
| Húsételek | 44 |
| Halételek | 56 |
| Főzelékek, köretek | 60 |
| Saláták | 63 |
| Alapmártások | 67 |
| Fűszeres krémek | 68 |
| Édes és sós finomságok | 70 |
| Mintaétlapok | 74 |