1.034.727

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A legsötétebb erdő/A néma fiú/Éjszaka a folyón/A körhinta

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Forum Könyvkiadó
Kiadás helye: Újvidék
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 28 oldal
Sorozatcím: Történetek a népfelszabadító háborúból
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes illusztrációkat tartalmaz. Négy mű egy kötetben.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az írókról
Szlavko Janevszki Szkopjéban, 1920-ban született. A macedón gyermekirodalom és általában a modern macedón irodalom úttörője. Több regényt, meséket, verseket írt, ezenkívül... Tovább

Előszó

Az írókról
Szlavko Janevszki Szkopjéban, 1920-ban született. A macedón gyermekirodalom és általában a modern macedón irodalom úttörője. Több regényt, meséket, verseket írt, ezenkívül filmszcenárium-írással is foglalkozik. Könyveit szerbhorvátra és szlovénre, néhányat más nyelvre is lefordítottak. Több irodalmi díjjal tüntették ki.
Vidoe Podgorec Kolesinában, 1934. június 8-án született. Az elemi iskolát szülőfalujában, a tanítóképzőt Stipben, a tanárképző főiskolát és a filozófiai fakultást Szkopjéban végezte el 1956-ban, illetve 1959-ben. Több mint tizenöt könyve - elbeszélések és versek - jelent meg, a legtöbbjét a gyermekek számára írta, de megjelentetett egy ifjúsági regényt is.
Gligor Popovszki Kelet-Macedóniában, Budinarci faluban 1928-ban született. Tanítóképzőt végzett. Tizenegynéhány könyvet, meséket, verseket és regényt is írt a gyermekek számára. Néhány könyvét török, siptár és szerbhorvát nyelvre is lefordították.
Nedzsati Zekirja 1928-ban, Szkopjéban született. Török nyelven ír. 1950 óta felelős szerkesztője a Sevincs (Öröm) című gyermeklapnak. Tizenegynéhány elbeszélés- és verseskönyve jelent meg. Két irodalmi díjat nyert.
Az illusztrátorról
Jovan Petrov Titov Veles közelében, Begniste faluban született 1936-ban. Szkopjeban végezte el az iparművészeti középiskolát, azután a ljubljanai képzőművészeti akadémiára iratkozott, és tanulmányait 1961-ben fejezte be. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv