A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Pillanatról pillanatra

Napi elmélkedések életről és halálról

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Officina Nova
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 400 oldal
Sorozatcím: Officina Nova Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 963-548-514-x
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

Fülszöveg

Szögjal rinpocse Tibeti könyv életről és halálról című nagy sikerű, a maga műfajában immár klasszikusnak számító könyve után a szerző legújabb művét tartja kezében a magyar olvasó. A Pillanatról pillanatra gondolatébresztő elmélkedések, tanulságos történetek és példák gyűjteménye, amely a könyörületesség forrása lehet, s az egész napot örömmel, derűvel tölti meg.
A kötet, amelyet a szerző finom kalligráfiái illusztrálnak, megértő szeretetre nevelve, bölcsességgel mutatja be a szellemi út megpróbáltatásait és jutalmát, a halál elfogadását, a cselekvésben megnyilvánuló könyörületességet, a meditáció és a karma lényegét.
Szögjal rinpocse sokat utazik szerte a világban, nyilvános meditációs gyakorlatokat vezet, amelyekkel igazi segítséget nyújt a rászorulóknak. Tanításait könnyedség és világos megfogalmazás jellemzi, ez avatta korunkban a tibeti buddhizmus egyik legnépszerűbb értelmezőjévé, jövőjének meghatározó személyiségévé Kelet és Nyugat határán.

Szögjal Rinpocse

Szögjal Rinpocse műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Szögjal Rinpocse könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem