kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Tündik Corporation |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 59 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 25 cm x 21 cm |
| ISBN: | 963-007-730-2 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Töltött gombafejek - R. Kárpáti Péter | 6 |
| Túrós-almás felfújt - Németh Kristóf | 8 |
| Pulykahússal töltött cukkini - Bebe, a Back to Black frontembere | 10 |
| Színes rakott burgonya - Zallel László karatemester | 12 |
| Szőlő kolozsvári szalonnával - Gálvölgyi János | 14 |
| Tenger gyümölcsei fehérboros mártásban - Kaszás Géza | 16 |
| Édeskömény tejszínnel, sajttal, csőben sütve - Irigy Hónaljmirigy | 18 |
| Kapros sárgarépa - März Tamás, Kiss Gergely | 20 |
| Mandulás pisztrángfilé - Harsányi Levente | 22 |
| Cukkini felfújt - Dr. Grigalek Gábor | 24 |
| Zöldséges rizses hús borjúból - Kósz Zoltán, Székely Bulcsú | 26 |
| Chef saláta - Lórán Lenke | 28 |
| Brokkoli csőben sütve - Hujber Ferenc | 30 |
| Túróhabos őszibarack - Fekete László | 32 |
| Párolt kelbimbó - Bodrogi Gyula | 34 |
| Lazacfilé friss spenóton - Fábry Sándor | 36 |
| Szarvassonka mézes sárgadinnyén - Dr. Kemény Dénes | 38 |
| Hagymaleves borókabogyóval - Palik László | 40 |
| Almás póréhagyma - Bényei Tamás | 42 |
| Párolt karfiol füstölt pulykamell csíkokkal - Balázsy Panna | 44 |
| Töltött burgonya szójacsírával - Batiz András | 46 |
| Paradicsomos padlizsán - Szellő István | 48 |
| Zöldséges spagetti - Erox Martini | 50 |
| Zöldséges borjúhúspogácsa - Szőke Zoltán | 52 |
| Kapros rákragu - Novák Péter | 54 |
| Töltött cukkíni mozzarella sajttal - Csongrádi Kata | 56 |
| Tenger gyümölcsei felfújt - Gáspár András | 58 |