Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!
A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sztárok ügyvédje - Ruttner csavar (aláírt példány)

Szerző
Szerkesztő
Róla szól

Kiadó: Press and Computer Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-08-3561-9
Megjegyzés: Ruttner György ügyvéd által aláírt példány. Fekete-fehér és színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Aki a kezébe veszi ezt a könyvet, a lapjain ráismer majd kicsit saját magára, a családjára, azokra az érzelmekre, amelyeket megélt és azokra a gondokra, amelyekkel küszködik. Ha nem Ruttner György életében és szavaiban, akkor valamelyik családtagja, barátja, ügyfele által.
Ruttner György, az ügyvéd a nyilvánosság előtt dolgozik, és olykor kap hideget-meleget, de ez nem zavarja. Tudatosan cselekszik, a saját értékrendje szerint él. Mint magánember azonban szemérmes. Éppen ezért olyan nagy dolog, hogy feltárja előttünk családja életének intim pillanatait, megmutatja, hogyan befolyásolta sorsukat a történelem és a politika, miként szőtte köréjük kusza hálóját a Sors. Összefuthatunk e könyv lapjain egy bátor asszonnyal, Masuval, aki két gyermekes anyaként szerelembe mert esni, Dr. Ruttner Béla főorvossal, aki a hátrányokat vállalva is kiállt elveiért, vagy Turi Joe-val, a világbajnok díjugratóval, Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas tudóssal, Bessenyei Ferenccel, a Nemzet Színészével,... Tovább

Fülszöveg

Aki a kezébe veszi ezt a könyvet, a lapjain ráismer majd kicsit saját magára, a családjára, azokra az érzelmekre, amelyeket megélt és azokra a gondokra, amelyekkel küszködik. Ha nem Ruttner György életében és szavaiban, akkor valamelyik családtagja, barátja, ügyfele által.
Ruttner György, az ügyvéd a nyilvánosság előtt dolgozik, és olykor kap hideget-meleget, de ez nem zavarja. Tudatosan cselekszik, a saját értékrendje szerint él. Mint magánember azonban szemérmes. Éppen ezért olyan nagy dolog, hogy feltárja előttünk családja életének intim pillanatait, megmutatja, hogyan befolyásolta sorsukat a történelem és a politika, miként szőtte köréjük kusza hálóját a Sors. Összefuthatunk e könyv lapjain egy bátor asszonnyal, Masuval, aki két gyermekes anyaként szerelembe mert esni, Dr. Ruttner Béla főorvossal, aki a hátrányokat vállalva is kiállt elveiért, vagy Turi Joe-val, a világbajnok díjugratóval, Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas tudóssal, Bessenyei Ferenccel, a Nemzet Színészével, megannyi híres-neves emberrel és hétköznapi hőssel.
De nem marad titokban az sem, milyen védői hozzáállással és taktikával lehet eredményeket elérni a bírósági tárgyalótermekben és a szigorú közvéleménynél. Mert Ruttner György számára nem csak a jog, hanem a jogalany is fontos: az ember, akinek nem pusztán ügye van, hanem érzései és az aktuális peren kívüli érdekei. S különösen azok számára, akik reflektorfényben élnek, nem mindegy az sem, mit gondolnak róluk.
Nekem tetszik ez a történet. És Önnek?
A szerkesztő Vissza

Kármán Irén

Kármán Irén műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kármán Irén könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Sztárok ügyvédje - Ruttner csavar (aláírt példány) Sztárok ügyvédje - Ruttner csavar (aláírt példány) Sztárok ügyvédje - Ruttner csavar (aláírt példány) Sztárok ügyvédje - Ruttner csavar (aláírt példány) Sztárok ügyvédje - Ruttner csavar (aláírt példány)

A címlapon Ruttner György ügyvéd aláírása látható.

Állapot:
7.100 ,-Ft
36 pont kapható
Kosárba