A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lakáskultúra 2007. december

42. évfolyam 12. szám

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Axel Springer-Budapest Kiadói Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 98 oldal
Sorozatcím: Lakáskultúra
Kötetszám: 12
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal. További szerzők a műben.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Meglepetések
Még csak november van, piszkos, szürke és hideg, de mi majd' egy hónapja már karácsonyi lázban töltöttük a mindennapokat. (Így megy ez évek hosszú sora óta, mindig előbb hangolódunk... Tovább

Előszó

Meglepetések
Még csak november van, piszkos, szürke és hideg, de mi majd' egy hónapja már karácsonyi lázban töltöttük a mindennapokat. (Így megy ez évek hosszú sora óta, mindig előbb hangolódunk az ünnepekre, hiszen tennivalóink időbeli meghatározója a nyomdai leadás - ami szent és felülírhatatlan.)
Az idén különösen izgalmasan indult a "karácsonyi készülődés". Először is vártuk, hogy megérkezzék a fehér szarvas mint az ez évi ünnepi hangulatunkhoz nélkülözhetetlen kellék. A nagy, fehér szarvas. Persze, nélküle is karácsony a karácsony, de a meglepetésről sem mondhattunk le. Fogadják szeretettel őkelmét, ahogy másik ajándékunkat, a Lakáskultúra Extrát, aminek témájául mi mást is választhattunk volna, mint a dekorációt. Ez az egyetlen szó annyi mindent takar, hogy nem egyetlen füzetet, de köteteket lehetne összeállítani róla, s még mindig akadna talán néhány aspektusa, amire nem tértünk ki. Hiszen, ha jól belegondolunk, az üres térhez képest szinte mindent, ami oda bekerül, az adott helyiség dekorációjának tekinthetünk. Mérlegelve azonban a berendezési tárgyak díszítő szerepét, már szűkül azok köre, melyek valóban dekorációs értékkel rendelkeznek. Beszélhetnénk ennek kapcsán színekről, mintákról, formákról, anyagokról - ám mi most teljesen más megközelítést alkalmaztunk: a stílusjegyeket választottuk ki rendező elvül. Még pedig a napjainkban oly' gyakran hangoztatott divatos berendezési módokat vettük sorra, melyek mindegyike trendi, élő. Élünk is velük, talán nem is mindig tudatosan, pusztán csak tetszési, érzelmi alapon szemezgetve közülük. Hódít tehát a romantika, az eklektika, de jelen van a szelíd minimál, a rusztikus, meg-megjelenik az egzotikum, kiemelten a jelen divatja a retro, s ha valaki egészen extravagánsra vágyik, ő bizonyára az újbarokk vagy éppen a csillogó glamour stílus hódolójává válik.

Vissza

Tartalom


TARTALOM
A hónap hangulata
Téli álmok világában 4
Információk
Híroldal 12
Második otthonunk
Porsche a karácsonyfa alatt 18
Ajánlat
Vidéki hangulatban 20
Karácsonyi fények 22
Levélváltás 24
Paragrafus
Apró betűs kockázatok 26
Őrségváltás 28
Kitekintő
Karácsony fehérben, sárgában, kékben 30
Két árban - egy forma
Reggeli gazdagon 34
Lakásriportok
Rendhagyó megoldás 36
Sok jó ember kis helyen 44
Személyre szabottan 52
Építkezés távvezérléssel 58
Villányi Britannia 66
Növényvilág
Egy legényrózsa 76
Vizitkártya
Az én "Herendim" 79
Főzőiskola
Rakott-foltos kalács 86
Ötlet
Aranyozott üvegtálak 89
Fókuszban
Wellness, masszázs 92-98
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv