Fülszöveg
Immáron itt a második kötet, melyben az elmúlt év recept-terméseinek legjava kaphatott helyet. Hűen a hagyományokhoz, a Receptgyűjteményben nem csak ételek leírásait, hanem tippeket, konyhai fortélyokat és főzési tanácsokat is találnak. Sőt!
Külön fűszerkatalógus gondoskodik a leggyakrabban használt fűszerek megismeréséről. Olvashat pár gondolatot a borkultúra és borfogyasztás kérdésköréről, mindamellett, hogy megismerkedhet a minden ételhez külön-külön ajánlott legjobb magyar borokkal és a műsor legjobb koktélreceptjeivel.
A Receptklub születése óta hitvallásunk és missziónk, hogy a főzés örömét, az igazi gasztronómia érétkét, az ízek élményét megosszuk nézőinkkel, s hogy rábírjuk Önöket ne csak ebédet, vacsorát főzzenek, hanem Ételeket készítsenek. Egy-egy Receptklub ötlet, egy tanács, egy tipp talán ehhez még segítség is lehet.
Milyen mártást adjak a halakhoz? Milyen bor illik a borjúhúshoz? Milyen fűszert tehetnek a burgonyapürébe? Hogyan sűrítsem be a kissé folyós...
Tovább
Fülszöveg
Immáron itt a második kötet, melyben az elmúlt év recept-terméseinek legjava kaphatott helyet. Hűen a hagyományokhoz, a Receptgyűjteményben nem csak ételek leírásait, hanem tippeket, konyhai fortélyokat és főzési tanácsokat is találnak. Sőt!
Külön fűszerkatalógus gondoskodik a leggyakrabban használt fűszerek megismeréséről. Olvashat pár gondolatot a borkultúra és borfogyasztás kérdésköréről, mindamellett, hogy megismerkedhet a minden ételhez külön-külön ajánlott legjobb magyar borokkal és a műsor legjobb koktélreceptjeivel.
A Receptklub születése óta hitvallásunk és missziónk, hogy a főzés örömét, az igazi gasztronómia érétkét, az ízek élményét megosszuk nézőinkkel, s hogy rábírjuk Önöket ne csak ebédet, vacsorát főzzenek, hanem Ételeket készítsenek. Egy-egy Receptklub ötlet, egy tanács, egy tipp talán ehhez még segítség is lehet.
Milyen mártást adjak a halakhoz? Milyen bor illik a borjúhúshoz? Milyen fűszert tehetnek a burgonyapürébe? Hogyan sűrítsem be a kissé folyós vanília parfét? Megannyi kérdés melyet egyszerűen nem hagyhatunk megválaszolhatatlanul.
Csak egyre bíztathatjuk Önt, Önöket: Merjenek!
Merjék az ízeket választani, az ízeket érezni, az ízeket megtalálni, elkészíteni. Merjenek az ízekkel elvarázsolni, meglepni, merjenek kipróbálni. Merjenek saját konyhát, saját ízeket építeni, recepteket megújítani, felelveníteni.
Közel 70 nagyszerű recept, gyönyörű fotókkal, tippek, praktikák, bor és fűszerajánló, koktéltár.
Az elmúlt év legsikeresebb receptjei a Receptklub új receptgyűjteményében.
Vissza