1.034.792

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Receptklub receptgyűjtemény 2.

Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: D&B Group Show & Entertainment
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 145 oldal
Sorozatcím: ReceptKLUB Receptgyűjtemény
Kötetszám: 2
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Immáron itt a második kötet, melyben az elmúlt év recept-terméseinek legjava kaphatott helyet. Hűen a hagyományokhoz, a Receptgyűjteményben nem csak ételek leírásait, hanem tippeket, konyhai fortélyokat és főzési tanácsokat is találnak. Sőt!

Külön fűszerkatalógus gondoskodik a leggyakrabban használt fűszerek megismeréséről. Olvashat pár gondolatot a borkultúra és borfogyasztás kérdésköréről, mindamellett, hogy megismerkedhet a minden ételhez külön-külön ajánlott legjobb magyar borokkal és a műsor legjobb koktélreceptjeivel.

A Receptklub születése óta hitvallásunk és missziónk, hogy a főzés örömét, az igazi gasztronómia érétkét, az ízek élményét megosszuk nézőinkkel, s hogy rábírjuk Önöket ne csak ebédet, vacsorát főzzenek, hanem Ételeket készítsenek. Egy-egy Receptklub ötlet, egy tanács, egy tipp talán ehhez még segítség is lehet.

Milyen mártást adjak a halakhoz? Milyen bor illik a borjúhúshoz? Milyen fűszert tehetnek a burgonyapürébe? Hogyan sűrítsem be a kissé folyós... Tovább

Fülszöveg

Immáron itt a második kötet, melyben az elmúlt év recept-terméseinek legjava kaphatott helyet. Hűen a hagyományokhoz, a Receptgyűjteményben nem csak ételek leírásait, hanem tippeket, konyhai fortélyokat és főzési tanácsokat is találnak. Sőt!

Külön fűszerkatalógus gondoskodik a leggyakrabban használt fűszerek megismeréséről. Olvashat pár gondolatot a borkultúra és borfogyasztás kérdésköréről, mindamellett, hogy megismerkedhet a minden ételhez külön-külön ajánlott legjobb magyar borokkal és a műsor legjobb koktélreceptjeivel.

A Receptklub születése óta hitvallásunk és missziónk, hogy a főzés örömét, az igazi gasztronómia érétkét, az ízek élményét megosszuk nézőinkkel, s hogy rábírjuk Önöket ne csak ebédet, vacsorát főzzenek, hanem Ételeket készítsenek. Egy-egy Receptklub ötlet, egy tanács, egy tipp talán ehhez még segítség is lehet.

Milyen mártást adjak a halakhoz? Milyen bor illik a borjúhúshoz? Milyen fűszert tehetnek a burgonyapürébe? Hogyan sűrítsem be a kissé folyós vanília parfét? Megannyi kérdés melyet egyszerűen nem hagyhatunk megválaszolhatatlanul.

Csak egyre bíztathatjuk Önt, Önöket: Merjenek!

Merjék az ízeket választani, az ízeket érezni, az ízeket megtalálni, elkészíteni. Merjenek az ízekkel elvarázsolni, meglepni, merjenek kipróbálni. Merjenek saját konyhát, saját ízeket építeni, recepteket megújítani, felelveníteni.

Közel 70 nagyszerű recept, gyönyörű fotókkal, tippek, praktikák, bor és fűszerajánló, koktéltár.

Az elmúlt év legsikeresebb receptjei a Receptklub új receptgyűjteményében. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Receptklub receptgyűjtemény 2. Receptklub receptgyűjtemény 2. Receptklub receptgyűjtemény 2.
Állapot:
2.340 Ft
1.170 ,-Ft 50
18 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Receptklub receptgyűjtemény 2. Receptklub receptgyűjtemény 2. Receptklub receptgyűjtemény 2. Receptklub receptgyűjtemény 2. Receptklub receptgyűjtemény 2.

A gerinc enyhén foltos.

Állapot:
2.340 ,-Ft
35 pont kapható
Kosárba
konyv