| Kiadó: | Magyar Könyvklub |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 96 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 23 cm |
| ISBN: | 963-547-572-1 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrált. |
| Risz, nori-levelek & Co. | |
| Jellegzetes alapanyagok | 6 |
| Lépésről lépésre | |
| A legfontosabb konyhai technikák | 8 |
| Nigiri-szusi | |
| Az omlettes, zöld szalaggal átkötött nigritől a friss tonhalból készített nigir-szusiig | 10 |
| Temaki-szusi | |
| A friss lazacból készült temaki-tölcsértől a spárgás-avokádós temaki-tasakig | 32 |
| Maki-szusi | |
| A szezámos bundába burkolt zöldséges maki-szusitól a vaszabi-krémmel készült, négyszínű futo-makiig | 52 |
| Szasimi & Co. | |
| A tenger gyümölcseivel készült szasimitől a halszirmokkal borított szusi-tasakig | 78 |