| Kiadó: | Gladiátor Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 110 oldal |
| Sorozatcím: | A Hagyományos és Mai Magyar Konyhamagazin Szakácskönyvei |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 15 cm |
| ISBN: | 963-804-352-0 |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkkal, színes fotókkal. |
| Ajánlás | 5 |
| Mit eszünk és mit nem? | 7 |
| Új főzési módszereim | 9 |
| Hogyan eszünk? | 10 |
| Müzlik, saláták, előételek | 11 |
| Levesek, levesbetétek | 21 |
| Főzelékek, zöldséges egytálételek | 29 |
| Halételek | 45 |
| Húsételek | 53 |
| Köretek | 63 |
| Savanyúságok | 69 |
| Tészták | 73 |
| Sütemények | 77 |
| Italok | 87 |
| Befőzés | 90 |
| Házi praktikák | |
| Fagyasztás | 93 |
| Kefirkészítés | 95 |
| Étrendminták | 96 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.