1.047.551

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Takarékosság Csongrád megyében (minikönyv)

Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Szegedi Nyomda
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 84 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 5 cm x 6 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kiadott példányszám: 600 Könyvtervező: Varga József Nyomda: Szegedi Nyomda Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. A könyv pontos mérete: 64 x 52 mm.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

"Takarékosság, gondtalanabb élet"

Az elmúlt időszakban az OTP megyénkben működő fiókjainak munkája jelentősen tovább szélesedett, bővült a lakosság érdekében végzett szolgáltatásai köre.... Tovább

Előszó

"Takarékosság, gondtalanabb élet"

Az elmúlt időszakban az OTP megyénkben működő fiókjainak munkája jelentősen tovább szélesedett, bővült a lakosság érdekében végzett szolgáltatásai köre. Eredményeinket számbavéve mindenekelőtt a lakossági betétek örvendetes növekedést kívánom megemlíteni. Önmagában is jelentős, hogy betétállományunk 1982-ben már meghaladta a 7 milliárd 900 millió forintot.
Ezeket az eredményeket több tényező együttes hatására értük el. Mindenekelőtt pártunk és kormányunk jövedelempolitikája volt eredményeink alapja, mert ennek során az állampolgárok munkájukkal olyan többletjövedelemhez jutottak, amely lehetőséget adott a takarékoskodásra. Egyre nagyobb tért hódít társadalmunkban az a felfogás és gyakorlat, hogy csak ésszerű takarékoskodás biztosíthatja a gazdaságban, a családok életében is a tervek és elképzelések megvalósítását. Hatékonyan előmozdította a lakosság takarékoskodását az új betétkonstrukció és kamatváltozás is.
Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Takarékosság Csongrád megyében (minikönyv)
Állapot:
940 ,-Ft
14 pont kapható
Kosárba