A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Ábel a rengetegben

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 233 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 963-11-2966-7
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Kiadóra való feliratkozás

Fülszöveg

Az író leghíresebb műve az Ábel-trilógia (1932-34). A trilógia első darabjában Ábel két keze munkájával birkózik a szegénységgel, a további kötetekben (Ábel az országban, Ábel Amerikában) már alkotójának életútját is tükrözik kalandjai. Az olvasó ezúttal a híres regényhármas első, nevezetes kötetét tartja kezében - új kiadásban. A szerző e könyv 1955-ös kiadásában ezeket írta: "...a játékos mosoly mögött Ábelnek az a vágya rejtőzik, hogy az én atyai önzésemen túlhaladva, ő a székelység ábrája legyen ... tiszta emberi arccal és az együttérzés teljességével keresi a jó magyarok és az igaz emberek barátságát. S keresi különösen az ifjúság szívét, melynek szüntelen buzgását és földi reményét bizakodva hordozza ő is... Kísérje útját jókedv és szerencse!"
Ennél szebbet, többet nem kívánhat a Kiadó sem, amikor útjára bocsátja az új kiadást.

Tartalom

Kedves olvasó!5
Első fejezet7
Második fejezet61
Harmadik fejezet120
Negyedik fejezet182

Tamási Áron

Tamási Áron műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tamási Áron könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem