kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Keravill Rt. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 96 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 15 cm |
| ISBN: | 963-02-9015-4 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Előszó | 11 |
| Bevezetés | 13 |
| Mi a mikrohullám, hogyan működik a készülékünk, és mennyire veszélyes? | 13 |
| Mire kell ügyelnünk a mikrohullámú készülék üzembe helyezésekor? | 14 |
| Milyen edényeket használjunk? | 14 |
| Mire használjuk a mikrohullámú készüléket? | 17 |
| Mire ne használjuk? | 17 |
| Mi befolyásolja a főzési időt? | 18 |
| Tanácsok | 20 |
| Általános tanácsok | 20 |
| Melegítési tanácsok | 21 |
| Mélyhűtött ételek kiolvasztása, melegítése | 22 |
| Mire ügyeljünk zöldségpároláskor? | 23 |
| Mire ügyeljünk hús és hal sütésekor? | 24 |
| Hogyan gyorsíthatjuk a kelt tészta kelését? | 25 |
| Ötletek | 26 |
| Túró készítése | 26 |
| Ikrás méz felolvasztása | 26 |
| Citromfélék lédússá tétele | 26 |
| Száraz kenyér, péksütemény felfrissítése | 26 |
| Gyümölcs, gomba, petrezselyem szárítása | 27 |
| Karamell készítése | 27 |
| Csokoládé olvasztása | 27 |
| Dió pirítása | 27 |
| Karamellás dió | 27 |
| Melegszendvicsek és apró falatok | 28 |
| Tojásételek | 34 |
| Levesek | 36 |
| Mártások | 40 |
| Hús-, csirke- és halételek | 46 |
| Köretek, egytálételek | 56 |
| Kínai konyha | 66 |
| Sós felfújtak | 69 |
| Édes felfújtak, kelt tészta | 73 |
| Édességek | 77 |
| Befőzés | 84 |
| Táblázatok | 86 |
| Tárgymutató | 91 |