1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ottlik képeskönyv

Szerző
Szerkesztő
Róla szól

Kiadó: Petőfi Irodalmi Múzeum
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 131 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-9401-88-4
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ha egyetlen mondatban kellene rámutatni Ottlik, a prózaíró világirodalmi jelentőségére, a legtöbben azt mondanánk: nála volt mindennél fontosabb az élet állítólagos lényeges történései körüli világ... az ég alkonyati lilasága... egy karbidlámpa a Kálvin téren... az eső dobolása az ablakon nagy magányban... a távoli trombitaszó... s így tovább. "Ezernyi" példa van rá; de több száz. Ez Ottlik.
Tandori Dezső

Vonzó és igazán izgalmas számomra csak az irodalom volt gyerekkoromban, noha egy katonai iskolában nevelkedtem, ahol éppenséggel nem arra oktattak, hogy mindennél többet ér egy jó szonett.
Ottlik Géza

Ottlik Géza jelenlététől általában mindjárt tágasabb lett a szoba, bőségesebb, alapos ismeret után bensőségesebb és elgondolkoztatóbb a világ. Ottlik igen hamar "ámulatokra" ébresztette szellemi híveit, s ezzel arra is, hogy igenis "van tét", rettentő boldogságra és olthatatlan szomorúságokra szolgál végső soron ez a mi földi létünk.
Tandori Dezső

Tandori Dezső

Tandori Dezső műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tandori Dezső könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv