1.035.010

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A bábjátékosok

Szerző
Fordító

Kiadó: Geopen Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 657 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN: 963-9093-30-0
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A fiatal írónő lebilincselő műve gazdag fantáziával megírt romantikus fejlődésregény, hatalmas tényanyag alapján megrajzolt történelmi tabló. Richard Artzt, egy sváb kereskedő és egy gyönyörű szaracén nő fia, gyermekfejjel elveszíti boszorkánysággal vádolt édesanyját. A gyermeket nagybátyja, a gazdag augsburgi kereskedő Jakob Fugger magához veszi, és gondos neveltetésben részesíti. A tehetséges fiú a Fugger család révén bejárja a reneszánsz Európát, eljut Firenzébe és Rómába is. Megismerkedik Lorenzo de'Medici udvarával, látja Michelangelót dolgozni, s tanúja mind Savonarola ostorozó prédikációinak, mind a Borgiák züllött életének. A véres intrikák, a pápaságért folyó hatalmi harcok, az egyházi visszaélések közepette azonba ő is éli az ifjak izgalmas életét, kalandok, szerelmek, barátságok kísérik azon az úton, amelynek végére érett, művelt felnőtté válik.

Tanja Kinkel

Tanja Kinkel műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tanja Kinkel könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv