1.034.209

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Alkoholizmus és abnormitás

Szerző

Kiadó: "Gloria" Könyvnyomda
Kiadás helye: Szatmárnémeti-Szatmár
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 151 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Írta Tankóczi Gyula nyug. r.-főkapitány.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az ókori delfi templom bejárata fölött ez a felirat volt olvasható: Ismerd meg ten magadat! Nehéz feladat, amelyet csak igen kevés ember tudott megvalósitani. Némelyek a pusztákba, barlangokba... Tovább

Előszó

Az ókori delfi templom bejárata fölött ez a felirat volt olvasható: Ismerd meg ten magadat! Nehéz feladat, amelyet csak igen kevés ember tudott megvalósitani. Némelyek a pusztákba, barlangokba vonultak, hogy ezen felhivásnak eleget tegyenek, mégis rövidnek tartottak arra egy hosszu élete.
Az emberek nagy tömege nem ér reá, sőt fél az önismerettől. Nézzük meg egy nagy város utcai képét! Az emberek lótnak-futnak. A tömött autobuszok csilingelnek, a luxusautók tülkölnek, az üzletekben adnak-vesznek, a tárgyaló termekben czivakodnak s mikor a napi munka véget ért, akinek pénz csörög a zsebében az a szinházakban és mulatóhelyeken keres szórakozást, hogy végre kábultan kerüljön nyugvóhelyére.
Mikor ér rá az ilyen egy kis szemlélődésre? Vissza

Tankóczi Gyula

Tankóczi Gyula műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tankóczi Gyula könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv