kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Master Food Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 256 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 18 cm |
| ISBN: | 963-204-336-7 |
| Megjegyzés: | Unger Károly szerző által dedikált példány. Színes ételfotókkal gazdagon illusztrálva. |
| A szerző előszava | 7 |
| Általános tudnivalók a szárnyasok konyhai feldolgozásáról | 11 |
| Levesek | 19 |
| Ételek a fiatal rántani való csirkéből | 35 |
| Tanyasi csirkéből készült ételek | 55 |
| Tyúkból és kakasból készült ételek | 119 |
| Gyöngytyúkból készült ételek | 143 |
| Pulykából készült ételek | 159 |
| Kacsából készült ételek | 181 |
| Hideg szárnyasételek | 197 |
| Hideg mártások | 211 |
| A kerti parti (barbecue) ételei | 217 |
| Öntetek-dresszingek a barbecue-ételekhez | 225 |
| Ízesített vajak - fűszervajak | 231 |
| Fűszerek és fűszernövények | 237 |
| Praktikus jó tanácsok a konyhában | 245 |
| Részletes tartalomjegyzék | 251 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.