kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | "Művelt Nép" Tudományos és Ismeretterjesztő Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 31 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | III. bővített és átdolgozott kiadás. |
| Bevezetés | 4 |
| A tápanyagtáblázat használata | 6 |
| Tájékoztató adatok különböző korú és foglalkozású egyének napi tápanyagszükségletéről | 7 |
| Tájékoztató adatok különböző korú és foglalkozású egyének heti élelmiszerszükségletéről | 8 |
| Hazai élelmiszerek és tápszerek kalória- és tápanyagtartalma | 9 |
| Néhány fontosabb élelmiszer konyhatechnikai feldolgozása kapcsán keletkező veszteség | 18 |
| Egyenértéktáblázatok | 21 |
| Néhány fontosabb élelmiszer kálium-, nátrium- és magnéziumtartalma | 22 |
| Élelmiszerek kihasználhatósága | 25 |
| Kalórikus kihasználhatóság | 25 |
| Élelmiszerek fehérjéinek emészthetősége | 25 |
| Egymást jól kiegészítő fehérjék | 26 |
| Legfontosabb fehérjeforrásaink aminosavösszetétele | 27 |
| Néhány fontosabb mikroelem élelmiszereinkben | 29 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.