| Kiadó: | Szaktudás Kiadó Ház |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 107 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-86170-1-2 |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal, színes fotókkal illusztrált. |
| Bevezetés | 7 |
| A búzafajták minőségvizsgálata | 8 |
| Esésszám a gyakorlatban | 12 |
| Különböző agrotechnikai tényezők hatása a búzafajták minőségére | 17 |
| Az egészséges táplálkozást szolgáló növényi alapanyagok beltartalmi értékének vizsgálata | 25 |
| A különféle búzafajták teljes őrleményéből készült kenyér minősége kiegészítve különböző adalékokkal | 36 |
| A száraztészta-kísérletek legújabb eredményei | 55 |
| Sütőipari termékek, tésztafélék gazdagítása "természetes" kalciummal | 63 |
| A szelén hatása az őszibúzafajták minőségére | 65 |
| Összefoglalás | 95 |
| Utószó | 100 |
| Irodalom | 102 |