Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!

977.994

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tatjána titka I-II.

Regény

Szerző
Fordító

Kiadó: Singer és Wolfner Irodalmi Intézet R. T.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 239 oldal
Sorozatcím: Milliók könyve
Kötetszám: 275-276
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Hungária R. T. nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

A tenger felől friss szél söpört végig a füvön, mintha a partot zöldessárga hullámok öntötték volna el egészen a sötét fenyőerdőig.
Éjszakán át dühöngött a vihar. Most... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

A tenger felől friss szél söpört végig a füvön, mintha a partot zöldessárga hullámok öntötték volna el egészen a sötét fenyőerdőig.
Éjszakán át dühöngött a vihar. Most valamennyire megenyhült a szél. De azután ismét játszadozva kapott bele a karcsu fiatal nő ruhájába, aki az imént lépett ki a fenyőerdőből és felkapaszkodott a sziklára. Olyan pajkosan libegtette a ruhát, hogy a finom gyapjuanyag szorosan simult hozzá a karcsu testhez. A fiatal hölgy nevetve védekezett és alig tudott előre jutni. De neki is láthatólag öröme telt a játékban. Bátran szállt szembe a széllel és felkapaszkodott a sziklás part legmagasabb pontjára. Odafenn sóhajtva állt meg, kisimitotta homlokából összekuszált haját. Tekintete messzire elkalandozott a hullámos tengeren. A szél egyszerre elcsendesedett és már csak a fiatal leány szőke hajfürteit simogatta, aki önfeledten nézett a messzeségbe, majd a fürdőhely felé fordult. A falutól körülbelül egy óra járásnyira volt a tengerparton. A szél ott is zavarokat okozott: felfordította a strandkosarakat és a víz magasan csapott fel a homokpartra. A halászok éppen vitorlásaikat igazgatták, mert a fürdővendégek közül sokan szivesen vitorláztak a hullámos tengeren. Vissza

H. Courths-Mahler

H. Courths-Mahler műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: H. Courths-Mahler könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Tatjána titka I-II. Tatjána titka I-II. Tatjána titka I-II. Tatjána titka I-II. Tatjána titka I-II. Tatjána titka I-II. Tatjána titka I-II. Tatjána titka I-II. Tatjána titka I-II. Tatjána titka I-II. Tatjána titka I-II.

A kötetek borítója javított, kissé foltos. A borítókon és a könyvekben található keresztrejtvények ki lettek töltve. Néhány lap foltos.

Állapot:
4.380 Ft
2.190 ,-Ft 50
11 pont kapható
Kosárba