TECHNIQUES IN PROTEIN CHEMISTRY
by
J. LEGGETT BAILEY
Twyford Laboratories, London, Great Britain
. I
I I I ¦
i'
The principal aim of this monograph is to offer guidance to biochemists who have limited practical experience of protein chemistry, and yet wish to undertake tentative characterization and structural investigation of the proteins or peptides which interest them. Such workers will clearly require assistance in the selection of suitable techniques because of the variety of applications and modifications developed in recent years, and because these have not hitherto been comprehensively and critically surveyed in a single publication.
The result of selective condensation of a large body of literature, this essentially practical handbook should enable the non-specialist to try out the analytical procedures described without recourse to original sources. At the same time, advanced workers will be interested to have preliminary details of promising new methods....
Tovább
Fülszöveg
TECHNIQUES IN PROTEIN CHEMISTRY
by
J. LEGGETT BAILEY
Twyford Laboratories, London, Great Britain
. I
I I I ¦
i'
The principal aim of this monograph is to offer guidance to biochemists who have limited practical experience of protein chemistry, and yet wish to undertake tentative characterization and structural investigation of the proteins or peptides which interest them. Such workers will clearly require assistance in the selection of suitable techniques because of the variety of applications and modifications developed in recent years, and because these have not hitherto been comprehensively and critically surveyed in a single publication.
The result of selective condensation of a large body of literature, this essentially practical handbook should enable the non-specialist to try out the analytical procedures described without recourse to original sources. At the same time, advanced workers will be interested to have preliminary details of promising new methods. Finally, the simple presentation of the subject matter should appeal to scientists in related fields who require a concise, up-to-date summary of experimental techniques currently used in protein chemistry.
Vissza
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
1
2
3
Regisztráció
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.