kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Modell Kiadó Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 143 oldal |
| Sorozatcím: | Burda könyvek |
| Kötetszám: | 4 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 22 cm |
| ISBN: | 963-02-8767-6 |
| Megjegyzés: | Színes ételfotókkal illusztrálva. |
| Az egészséges táplálkozás alkotóelemei | 6 |
| A természetes táplálkozás értékrendje | 10 |
| Csíráztatás a konyhakertben | 12 |
| Előételek, finom falatok és müzlik | 14 |
| Levesek és egytálételek | 28 |
| Főételek hússal, hallal vagy tojással | 40 |
| Csőben sültek, felfújtak és más, sütőben készült fogások | 66 |
| Vegetáriánus főételek és köretek | 80 |
| Desszertek, zöldség- és gyümölcsitalok | 106 |
| Tudnivalók: | |
| a gabonafajtákról | 122 |
| a hüvelyesekről | 124 |
| az olajos magvakról | 126 |
| a csíráztatóedényekről | 128 |
| A természetes konyha ABC-je | 130 |
| Fűszernövények lexikona | 134 |
| Fűszerek lexikona | 136 |
| Zöldség- és gyümölcsnaptár | 138 |
| Receptmutató | 140 |