1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Reflexzóna atlasz

Szerkesztő

Kiadó: BioTer Bt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 44 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Mi a reflexzóna?
Az egész testünk holografikus képe tükröződik kisebb testrészeken, úgynevezett mikrorendszereken, ahol az egész rendszer működésében beállt változások, egészségügyi problémák,... Tovább

Előszó

Mi a reflexzóna?
Az egész testünk holografikus képe tükröződik kisebb testrészeken, úgynevezett mikrorendszereken, ahol az egész rendszer működésében beállt változások, egészségügyi problémák, energetikai egyensúlyvesztési állapotok letükröződnek, jeleznek, általában még azelőtt, hogy azok komoly testi elváltozásokat okoznának. Ezeken a kisebb testfelületeken az egyensúlyvesztés jelei leolvashatók, diagnosztizálásra felhasználhatók, sőt, a zónákon végzett manipulációkkal - masszázzsal, speciális kezeléssel - az egyensúlyi állapot helyreállítható, így az egészség megőrizhető, illetve visszaszerezhető. Azt a területet, amelyen ez a tükröződési folyamat végbemegy nevezzük reflexzónának.
Ilyen mikrorendszer nagyon sok található testünkön. Legismertebb a talp, - pontosabban a láb - a tenyér, - kéz - a fül, az irisz, a nyelv, az ajak, a fog, a szájüreg, stb.
Ne higgyük, hogy ez a modern kor felfedezése. Legfeljebb újrafelfedezésről beszélhetünk. Nagyon sok emlék őrzi ennek az ősi tudásnak az emlékét.
Egyiptomban talpreflexzóna masszázst ábrázoló domborműveket találtak, Ugyancsak Egyiptomból származik - egy különleges "fényképszerűség" amelyről nemrég jöttek rá, hogy egy szem iriszét ábrázolja.
Előkerültek indiai, tibeti, maya ábrázolások, és a legjobban megőrződött kínai akupunktúra rendszer is.
az itt látható talpkép "Buddha lábnyomának ábrázolása a szerencse-jelekkel". Általában ábrázolása magát Buddhát helyettesíti, neki feleltetik meg. Valóban egész testünk, sőt, lelkünk állapota is kiolvasható a reflexzónákból, "helyettesíthető" önmagunkkal.
A modern tudomány azóta foglalkozik a reflexterápiával behatóbban, amióta az agyat "térképezi". Az agy "térképén" egyes testrészek kitüntetett nagyságú területtel képviseltetik magukat. Érdekes módon ezek megfelelnek a reflexzóna-terápiából ismert területeknek. Vissza

Tartalom

Bevezetés 3
A talp 5
A kéz 11
Az arc 15
Az orr 17
A nyelv 18
Az ajkak 19
A szájüreg 19
A fogak 20
Az irisz 22
A fül 30
A testfelszín 37
Akupresszúra 39
A skalp 41
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv