836.578

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Merlin könyve

Az Üdv néked Arthur, nagy király folytatása

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Szukits Könyvkiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 189 oldal
Sorozatcím: Hydra Fantasy
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-9020-87-7

Fülszöveg

Arthur - a legendás Excalibur birtokosa, Camelot várának ura a britek királya - vezéri sátrában ül, az utolsó csata előestéjén. Holnap a harcmezőn szembe kell néznie bűnös frigyből született fiával, Mordreddel és az ifjú seregével.
A sors a trónra emelte, hogy a béke és az igazság nevében hazát teremtsen népének, hogy megalkossa a híres Kerekasztalt, és elindítsa a Szent Grál keresésére irányuló küldetést. Ám az uralkodás fájdalmasan hosszú volt számára: a hadakat győző hőst behódolásra kényszerítették az évek és a bánat halhatatlan tábornokai. Elgyötörten, elbizonytalanodva várja a csatát, amikor...
Lebben a függöny, és megjelenik Merlin, a varázsló, hogy erre az utolsó próbatételre is elkísérje barátját, a hajdani büszke királyt.

Terence Hanbury White

Terence Hanbury White műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Terence Hanbury White könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem