kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Károly Róbert Főiskola |
|---|---|
| Kiadás helye: | Gyöngyös |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 48 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 30 cm x 21 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Hetedik változatlan kiadás. Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. |
| A szolgáltatás fogalma, csoportosítása | 1 |
| A szolgáltatás fogalma | 1 |
| A szolgáltatások csoportosítása | 2 |
| A szolgáltatások jellemzői | 3 |
| Heterogeneity - ingadozás | 3 |
| Intangibility - megfoghatatlanság | 4 |
| Perishability - romlékonyság | 4 |
| Inseparability - elválaszthatatlanság | 4 |
| Marketingspecifikumok a szolgáltatásban | 5 |
| Product - termék | 5 |
| Price - ár | 5 |
| Place - értékesítés | 6 |
| Promotion - piacbefolyásolás | 6 |
| People - emberi tényező | 7 |
| Az emberi tényező marketingorientált kezelése | 8 |
| Physical evidence - tárgyi elemek | 11 |
| A tárgyi tényezők marketingfunkciói | 12 |
| Process - folyamat | 15 |
| A szolgáltatásfolyamat tervezése | 16 |
| A sorbanállás szervezése | 17 |
| Panaszszituáció - menedzsment | 18 |
| Marketingstratégiai feladatok szolgáltatócégek számára | 23 |
| A differenciálás menedzselése | 23 |
| A szolgáltatás minőségének menedzselése | 24 |
| A minőségmenedzsment célja | 24 |
| A szolgáltatásminőség - gap - modell | 25 |
| A szolgáltatás minőségének megítélése | 26 |
| A termelékenység menedzselése | 27 |
| Marketingkutatási módszerek a szolgáltatószektorban | 28 |
| SERVQUAL módszer | 28 |
| A módszer alkalmazásának célja | 28 |
| A módszer gyakorlati alkalmazása | 29 |
| Imázsprofil-felvétel | 33 |
| Házi dolgozat - írásbeli feladat | 35 |
| Esettanulmányok | 37 |
| A SERVQUAL eljárás | 37 |
| Két illatszerbolt összehasonlító vizsgálata | 38 |
| A Posta vevői értékelése és önértékelése | 40 |
| Imázsprofil | 43 |
| Self és mirror imázs összevetése a Tanulmányi Osztály minősítésében | 43 |
| Két Pizzeria összehasonlító imázsprofilja | 45 |
| A 3P vizsgálat két Pizzeria szolgáltatásában | 46 |
| Felhasznált források | 48 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.