1.033.476

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az ötödik elem

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Budapest-Print Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 185 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-04-9027-7
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Minden ötezredik évben egy kapu feltárul két dimenzió között. Az egyikben található az Univerzum és mindenféle életforma. A másikban egy olyan elem létezik, melyre nem hat semmi. Csupán egy célja van: elpusztítani az életet.
Minden ötezredik évben az Univerzumnak szüksége van egy hősre. És a 23. század kaotikus New York-jában meglehetősen nehéz megfelelő hőst találni.
Az ötödik elem nem más mint egy gyönyörű és izgalmas sci-fi, melyben helyet kap a szerelem és a túlélés, a hősök és a gonoszok, a jó és a rossz. Luc Besson sodró lendületű filmet is készített ebből a letehetetlen, izgalmas könyvből, melynek lapjairól egy távoli, ám mégis emberi világ köszönt ránk. A film főszerepét Bruce Willis alakítja, szerepel benne még többek között Gary Oldman, Milla Jovovich és Ian Holm is.

Terry Bisson

Terry Bisson műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Terry Bisson könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv