A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

The Best of Hungarian Cuisine

A magyar konyha legjava

Szerző
Fordító
Fotózta

Kiadó: Corvina Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 33 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-13-5159-9
Megjegyzés: Színes ételfotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

(főzés, szakácskönyv, konyha)
Előételek
Hortobágyi húsos palacsinta4
Töltött paradicsom4
Sült libamáj5
Körözöttel töltött paprika6
Töltött rántott gomba6
Levesek
Gulyásleves csipetkével7
Paradicsomleves8
Bableves füstölt csülökkel8
Halászlé9
Csirkeraguleves9
Hideg meggyleves10
Újházi tyúkhúsleves10
Halételek
Balatoni kunkori süllő12
Csuka tormamártásban13
Fogasszeletek gombamártással13
Rácponty14
Egyéb magyaros ételek
Töltött káposzta15
Kolbászos rántotta16
Gombapörkölt16
Töltött karalábé17
Paprikáskrumpli17
Töltött paprika18
Lecsó18
Rakott burgonya19
Húsételek
Paprikás csirke galuskával20
Malacsült párolt káposztával21
Pirított máj21
Töltött csirke22
Gombás flekken23
Borjúpörkölt24
Serpenyős rostélyos24
Magyaros bélszínérmék24
Erdélyi fatányéros25
Töltött borjúszegy27
Rablóhús nyárson27
Brassói aprópecsenye28
Csabai sertéskaraj28
Tészták, Sütemények és édességek
Túrós csusza29
Szilvás gombóc29
Gundel palacsinta30
Farsangi fánk31
Túrógombóc32
Diós és meggyes rétes32
Somlói galuska33

Horváth Boldizsár

Horváth Boldizsár műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Horváth Boldizsár könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv