A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

The Encyclopedia of Asian and Oriental Cookery

Szerkesztő
London
Kiadó: Octopus Books Limited
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím: Octopus Paperbacks
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 30 cm x 22 cm
ISBN: 0-7064-2780-7
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg




This Encyclopedia of Asian and Oriental Cookery is the perfect introduction to the wonderfully diverse cuisines of the East.
There are over 340 recipes ranging from the spicy curries of India to the chilli-hot dishes of Indonesia, from the beautifully prepared dishes of Japan and Korea to the stir-fried meals of China. There are the fragrant dishes of Malaysia, Singapore and the Philippines, and subtle delicacies of Vietnamese cuisine and the barbecued fish dishes typical of Kampuchea and Laos. Many more delicious recipes come from Bangladesh, Burma, Pakistan and Thailand.
This superb collection of fully illustrated recipes has been gathered together by many leading international food experts and captures the flavour, colour and diversity of Asian and Oriental cooking.

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
The Encyclopedia of Asian and Oriental Cookery The Encyclopedia of Asian and Oriental Cookery The Encyclopedia of Asian and Oriental Cookery The Encyclopedia of Asian and Oriental Cookery
Állapot:
3.680 ,-Ft
18 pont kapható
Kosárba
10-100% kedvezmény!