A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
Fülszöveg
eNCYCLOPEDIA
of
HERBS
SPICES FLAVOURINGS
In The Encyclopedia of Herbs, Spices, and Flavourings, contributing editor Elisabeth Lambert Ortiz, an authority on international cuisine, has created a comprehensive sourcebook featuring invaluable information on more than 200 herbs, spices, essences, edible flowers and leaves, aromatics, vinegars, oils, teas, and coffees -virtually every seasoning a cook might want to use. Each entry contains a spoonful of hi.story, instructions on how to use each ingredient, the ingredient's affinity with other flavourings or foods, special preparation techniques, and decorative
uses. More than 750 spectacular full-colour photographs .show precisely what each ingredient looks like and how to use it effectively
MANY-FLAVOURED RECIPES ¦
Each entry focuses on a tempting recipe that shows the ingredient to its be.st advantage. Over 185 recipes range from classics using everyday "spice rack" items to exotic ta.ste treats. Complete instructions for...
Tovább
Fülszöveg
eNCYCLOPEDIA
of
HERBS
SPICES FLAVOURINGS
In The Encyclopedia of Herbs, Spices, and Flavourings, contributing editor Elisabeth Lambert Ortiz, an authority on international cuisine, has created a comprehensive sourcebook featuring invaluable information on more than 200 herbs, spices, essences, edible flowers and leaves, aromatics, vinegars, oils, teas, and coffees -virtually every seasoning a cook might want to use. Each entry contains a spoonful of hi.story, instructions on how to use each ingredient, the ingredient's affinity with other flavourings or foods, special preparation techniques, and decorative
uses. More than 750 spectacular full-colour photographs .show precisely what each ingredient looks like and how to use it effectively
MANY-FLAVOURED RECIPES ¦
Each entry focuses on a tempting recipe that shows the ingredient to its be.st advantage. Over 185 recipes range from classics using everyday "spice rack" items to exotic ta.ste treats. Complete instructions for making floral watens, flavoured vinegars and oils, jams and jellies are also included.
RE-CREATE INTERNATIONAL CUISINES
With this beautiful and comprehensive book, cooks will learn how to create the distinctive flavours that define the great culinary •A regions of tlie world.
Here at last is the sourcebook for those who know i"' that spice is most definitely the variety of life.
Vissza
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
1
2
3
Regisztráció
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.