Fresh fish is back on top! That's the message from Susan Hicks, cookery writer and presenter of the BBC's new cookery series,
The Fish Course. After years of neglect it is once more being recognised as a particularly healthy and nutritious part of our diet, and here she demonstrates in over 150 recipes how versatile and delicious it is too.
First of all, Susan explains how to cook each îv&h. perfectly and then enhance its natural taste and texture with the lightest of sauces and subtlest of flavourings. Her innovative combinations are both mouthwatering and simple to put together - try baked trout with oranges and thyme, for example, or fish and fennel risotto, or baked bass with sorrel sauce. Microwave cooking instructions are given wherever appropriate, and as well as the many recipes for family meals and classic dishes for entertaining, Susan also suggests some ways of combining fish with unusual ingredients such as sea vegetables. Her advice on what to look for when shopping...
Tovább
Fülszöveg
Fresh fish is back on top! That's the message from Susan Hicks, cookery writer and presenter of the BBC's new cookery series,
The Fish Course. After years of neglect it is once more being recognised as a particularly healthy and nutritious part of our diet, and here she demonstrates in over 150 recipes how versatile and delicious it is too.
First of all, Susan explains how to cook each îv&h. perfectly and then enhance its natural taste and texture with the lightest of sauces and subtlest of flavourings. Her innovative combinations are both mouthwatering and simple to put together - try baked trout with oranges and thyme, for example, or fish and fennel risotto, or baked bass with sorrel sauce. Microwave cooking instructions are given wherever appropriate, and as well as the many recipes for family meals and classic dishes for entertaining, Susan also suggests some ways of combining fish with unusual ingredients such as sea vegetables. Her advice on what to look for when shopping for fish, the illustrated step-by-step guides to preparing what you select and a comprehensive glossary make tMs both a stimulating collection of recipes and an indispensable handbook to the art of fish cookery.
ISBN 0-563-21251-9
9780563212515
Vissza
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
1
2
3
Regisztráció
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.