A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

The Hungarian Gray Cattle

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Timp Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 85 oldal
Sorozatcím: Lasting flavours
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN: 963-00-7763-9
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Receptkönyv, melyben csupa olyan életről olvashatunk, melyekhez a legjobban a magyar szürkemarha húsa illik. Megtanulhatjuk többek között a következő fogások elkészítését: fasírt kölessel, örökfarkpörkölt, füstölt nyelv, csípős szalámi, Kedvessy-féle szűzpecsenye, lecsós marha, marhahúsleves. A recepteken kívül olvashatunk még arról is, milyen bort kínáljunk az életek mellé.

Tartalom

főzés, hagyomány, konyhaművészet, bogrács, gulyás, magyaros ételek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
The Hungarian Gray Cattle The Hungarian Gray Cattle The Hungarian Gray Cattle The Hungarian Gray Cattle The Hungarian Gray Cattle
Állapot:
4.680 Ft
3.740 ,-Ft 20
23 pont kapható
Kosárba
Vasárnapokra ezt találtuk ki Önnek!