| Kiadó: | Mitchell Beazley Publishers |
|---|---|
| Kiadás helye: | London |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött keménykötés |
| Oldalszám: | 144 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Angol |
| Méret: | 20 cm x 10 cm |
| ISBN: | 0-855-333-59-6 |
| A könyv először bemutatja a sajtkészítési eljárásokat és a sajtok osztályozását, majd bemutatja a külföldi országokra jellemző sajtfajtákat. | |
| főzés | |
| Franciaország | |
| Olaszország | |
| Görögország |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.