1.113.968

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

The Nepal Cookbook

Association of Nepalis in the Americas

Grafikus
Új-Delhi
Kiadó: New Age Books
Kiadás helye: Új-Delhi
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 165 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 22 cm x 14 cm
ISBN: 978-81-7822-200-4
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


COOKBOOKS / ETHNIC CUISINE
This treasury of recipes from the members of the Association of Nepalis in the Americas represents the best of authentic Nepali cuisine. From festival dishes to simple everyday favorites, the recipes included here reflect the many facets of Nepal's colorful and diverse cultures.
Nepali food, which is simple to prepare and subtle in flavor, is influenced by the cuisines of both India and Tibet. Here are recipes for all the elements of a full-course Nepali meal: appetizers, soups and lentils, vegetables, meats, pickles and chutneys, rice and breads, and desserts. The most commonly used flavorings include cumin, red and green chilies, garlic, ginger, szechwan pepper, cilantro, and scallions. Special cookingmethods and ingredients unfamiliar to a Western audience are fully explained.
Ë NEPAL
COOKBOOK
The Association of Nepalis in the Americas promutes préservation of-Nepali identity and. culture in the Americas, and fosters cordial relations among... Tovább

Fülszöveg


COOKBOOKS / ETHNIC CUISINE
This treasury of recipes from the members of the Association of Nepalis in the Americas represents the best of authentic Nepali cuisine. From festival dishes to simple everyday favorites, the recipes included here reflect the many facets of Nepal's colorful and diverse cultures.
Nepali food, which is simple to prepare and subtle in flavor, is influenced by the cuisines of both India and Tibet. Here are recipes for all the elements of a full-course Nepali meal: appetizers, soups and lentils, vegetables, meats, pickles and chutneys, rice and breads, and desserts. The most commonly used flavorings include cumin, red and green chilies, garlic, ginger, szechwan pepper, cilantro, and scallions. Special cookingmethods and ingredients unfamiliar to a Western audience are fully explained.
Ë NEPAL
COOKBOOK
The Association of Nepalis in the Americas promutes préservation of-Nepali identity and. culture in the Americas, and fosters cordial relations among Nepalis and Americans. Vissza

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem