1.114.790

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

The New Freezer Cookbook

Az új fagyasztott ételek szakácskönyve

Szerző
Grafikus
London
Kiadó: Aurum Press Limited
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 240 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 1-85410-337-7
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ez a szakácskönyv elengedhetetlen tárháza az információknak és inspirációnak minden olyan háztartás számára, ahol használnak mélyhűtőt. A kötet négy nagyobb fejezetre oszlik, amelyek mindegyike az egyik évszakra fekteti a hangsúlyt, bemutatva, hogy hogyan tudjuk a legteljesebb mértékben kihasználni a mélyhűtőnket az egész éven át. Ezzel sok időt, pénzt és stresszt takaríthatunk meg, hisz tudjuk, hogy akkor főzünk, amikor csak szeretnénk. A könyv az összes hasznos tanácsot ismerteti a mélyhűtéssel kapcsolatosan, és receptek bőséges választékát osztja meg az olvasóval, amelyekhez csak minimális előkészületek kellenek.

Tartalom

szakácskönyv, receptek, ételek, zöldség, gyümölcs, mélyhűtőtt
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem