865.438

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Tollbavágó történetek (dedikált példány)

Novellák

Szerző
Fordító

Kiadó: Kijárat Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 240 oldal
Sorozatcím: Nihil Obstat
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-615-5160-16-5
Megjegyzés: Thierry Loisel szerző által dedikált példány.

Előszó

Tréfásan, előszeretettel ismételgetjük, hogy a stílus maga az ember. De mit tegyünk, ha kissé aggasztóan felmerül bennünk a gondolat, hogy a ma emberének talán egyáltalán nincsen stílusa?
Netán az... Tovább

Fülszöveg

"Hajnalban, mikor édes, drága kedvesem, mint minden reggel, törhetetlen bátorsággal felvértezve s - mivel oly gyakran tapasztaltam, bizton állíthatom - mosollyal az arcán felkelt, hogy nekilásson napi teendőinek, én még kellemes, sőt kissé lusta félálomban hevertem. Kis időre biztosan vissza is aludtam. Nem túl mélyen. Félig-meddig ábrándos lélekkel...
Állítom, hogy semmilyen hangot vagy csattanást sem észleltem, sem tompa zajt, de még csak azt a barátságos csörömpölést sem, amit otthonunkat elhagyva az ajtót bezáró óvatos mozdulata keltett." (A kéz)
Thierry Loisel francia író, műfordító 1955-ben született a Le Havre melletti Montivilliersben, három éve Budapesten él. Szépirodalmi és filozófiai művek fordítja; angol és olasz szerzők mellett magyar írók (Csáth Géza, Örkény István, Kosztolányi Dezső) műveit is átültette franciára. Számos regény és novelláskötet szerzője; magyarul eddig az Öt olasz novella c. kötete jelent meg 2011-ben a Kijárat Kiadónál.

Thierry Loisel

Thierry Loisel műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Thierry Loisel könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Tollbavágó történetek (dedikált példány) Tollbavágó történetek (dedikált példány) Tollbavágó történetek (dedikált példány) Tollbavágó történetek (dedikált példány) Tollbavágó történetek (dedikált példány)

A lapélek és néhány lap sarka kissé foltos.

A címlapon a szerző, Thierry Loisel névre szóló, idegen nyelvű dedikációja látható.

Állapot:
3.980 ,-Ft
20 pont kapható
Kosárba