1.034.801

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Oroszlánszívű barátnők

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus

Kiadó: Napsugár és Holdsugár Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 155 oldal
Sorozatcím: Hét tappancs gazdája, Penny
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-9628-32-8
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér illusztrációval.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

"Pennynek egyszerűen nem volt bátorsága belépni az üzletbe. Tanácstalanul álldogált az alumíniumból és üvegből készült modern bejárat előtt, s közben a kirakaton keresztül... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

"Pennynek egyszerűen nem volt bátorsága belépni az üzletbe. Tanácstalanul álldogált az alumíniumból és üvegből készült modern bejárat előtt, s közben a kirakaton keresztül bámult befelé.
Az ablak mögött farmernadrágos, rövid pólós lányok sürgölődtek a fiatal vendégek körül, akik egy tükörfal előtt ültek kényelmes bőrszékekben, és arra vártak, hogy megszépüljenek. Néhányan csak vágattak vagy melíroztattak, mások rikító színűre festették a hajukat.
Penny tudta, hogy az üzlet hátsó részében van még egy helyiség. Tulajdonképpen oda igyekezett, de még nem mert belépni. Először is félt a fájdalomtól, másodszor pedig tisztában volt vele, hogy otthon nagy cirkusz lesz belőle.
- Szia! - köszönt rá valaki a háta mögött.
Penny megfordult, és Melanie sugárzó arcába nézett. Melanie mindig mosolygott, és úgy tűnt, semmitől sem fél. A haja egy árnyalattal sötétebb és kicsivel hosszabb volt, mint Pennyé." Vissza

Fülszöveg

Szörnyű hírek jutnak Penny fülébe: mihelyt felcseperednek az állatkölykök a szafari parkban, és a látogatók már nem találják olyan helyesnek őket, a tulajdonos titokban megöleti őket. Egy oroszlánkölyöktől és egy kis krokodiltól ily módon már meg is szabadultak. Penny nem tűri tétlenül a kegyetlenségeket! Fölveszi a kesztyűt az állatpark tulajdonosa ellen, és közben nem várt segítséget kap egy oroszlánszívű barátnő személyében.

Thomas Brezina

Thomas Brezina műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Thomas Brezina könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv