863.584

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A bárányok hallgatnak

Szerző
Fordító

Kiadó: Magvető Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 310 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 963-14-2180-5

Fülszöveg

Pszichopata sorozatgyilkos tartja rettegésben és izgalomban az FBI viselkedéstudományi részlegét, "Buffalo Bill" az áldozatul ejtett fiatal nőket megnyúzza, hogy bőrükből ruhát készítsen magának. Férfi létére gyönyörű nő akar lenni - mint hajdanán a mama volt. Különös névjegyet hagy áldozatai torkában: a hátborzongatóan csodálatos Halálfejes pillangó gubóját.
Csak egy másik gyilkos, az elmegyógyintézetben őrzött pszichiáter-zseni, Lecter doktor segíthet: egyedül ő ismeri "Buffalo Bill" titkát.
Vajon fog-e beszélni Lecter? Ha igen, akkor kinek és mikor? Az idő ugyanis sürget: a következő áldozat már a gyilkos fogságában várja a halált.
A könyvből készült film több Oscar-díjat is nyert, és olyan színészek nyújtanak benne emlékezetes alakítást, mint Anthony Hopkins és Jodie Foster.

Thomas Harris

Thomas Harris műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Thomas Harris könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem