688.830

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Hannibal

Hannibal

Szerző
Dell Publishing (New York) ,
Ragasztott papírkötés , 546 oldal
Sorozatcím: Dell Fiction
Kötetszám:
Nyelv: Angol 
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 0-440-29584-X
Megjegyzés:

Fülszöveg

Thomas Harris regénye méltó folytatása a nagy sikerű A bárányok hallgatnak című kriminek. Hét év telt el azóta, hogy a zseniális pszichiáter és egyben pszichopata sorozatgyilkos, Hannibal Lecter doktor megszökött a szigorúan őrzött intézetből. Azóta is szabadlábon van, és átoperált arccal, új iratokkal várja az alkalmat, hogy lecsaphasson. Páratlan tudását és műveltségét most éppen az itáliai reneszánsz központjában, Firenzében kamatoztatja mint Dante-kutató.
De hiába a tökéletes álca. Mason Verger nem felejtette el Lectert: ő volt "Hannibal, a kannibál" hatodik áldozata. Most egy lélegeztetőgépen tengődve várja, hogy csapdát állíthasson a doktornak, és bosszút álljon rajta. Természetesen ne feledkezzünk meg Starling nyomozóról sem, aki a doktor legjobb ismerője. Vajon sikerül-e elkapni a világ leghíresebb sorozatgyilkosát, és ha igen, akkor kinek?

Tartalom

(horror, thriller, gyilkosság, Hannibal Lecter, úriember, zseni, kannibál)

Thomas Harris

Thomas Harris műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Thomas Harris könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem