1.034.161

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A 49-es tétel kiáltása

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Magvető Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 198 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-14-2620-5
Megjegyzés: Második, javított kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Mi köze az ingatlanfejlesztésnek a Jakab-kori angol bosszúdrámákhoz? Kinél csapják ki a biztosítékot a Paranoidok? Miért kell leszokni a szerelemről? Hogyan lehet a Maxwell-démonból házikedvenc? Mi a vesztünk? Ilyen és hasonló kérdésekbe botlik kaliforniai bolyongása során Oedipa Maas, fiatal háziasszony, egzekútrix és önkéntes magánnyomozó. A legnagyobb rejtély persze az, hogy van-e a fentiekre hihető válasz. Történelmi sci-fi, vészjósló burleszk és metafizikus detektívregény - A 49-es tétel kiáltása egyszerre szórakoztat és ösztönöz lételméleti fejtörésre. Amikor megjelent, sokan úgy gondolták, Pynchon a világ legőrültebb zugáról, a hatvanas évekbeli Kaliforniáról írt szatírát, "ilyenek máshol nem történnek". Aki ma olvassa ezt a látszatra egyszerű, igazából végtelenül csavaros sztorit, meghökkenve jöhet rá, hogy nincs ebben semmi különcség és elavultság. A világ utolérte a legrejtélyesebb amerikai író képzeletét. Honnan tudta? Újabb talány.

Thomas Pynchon

Thomas Pynchon műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Thomas Pynchon könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv