837.970

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A három rabló

Vidám meseregény

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus

Kiadó: Scolar Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 138 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-244-338-6
Megjegyzés: A szerző színes rajzaival illusztrálva, néhány kottát is tartalmaz. A mese a Norvég Nemzeti Örökség része.

Fülszöveg

Részlet a könyvből:

Kardamóm kicsi kis városka, és olyan messze van, hogy jóformán senki se tud róla semmit, legfeljebb te meg én, és akik még ezt a könyvet elolvassák.
pedig nagyon érdekes város, sok minden történik ott, ami sehol másutt nem eshetne meg. Teszem azt, tevék sétálnak az utcán, sőt néha egy-egy elefánt is arra döcög, bár ez már ritkább eset.
Kardamóm városban lakik a nagy szakállú öreg Tóbiás, Szőrenszen borbély, Tomi a szamarával, Pilátussal meg Rémó a kutyájával, Bobival és Zsófi kisasszony a kis Kamomillával. A város rendbiztosa, Basztián se mindennapi ember, abban különbözik más rendőröktől, hogy senkit se akar letartóztatni. Amikor végigsétál a városkán, útközben jobbra-balra köszönget, és egyetlen gondja, hogy városában mindenki jól érezze magát...

Thorbjörn Egner

Thorbjörn Egner műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Thorbjörn Egner könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem