A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Családiház tervek 1959

Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Országos Takarékpénztár
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 180 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 29 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér tervrajzokkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Államunk az elmúlt években sokezer családi lakóház felépítését támogatta kölcsönnel. E tervgyűjtemény kiadásával a Takarékpénztár célja már a tervezés időszakában segitséget nyújtani a dolgozóknak,... Tovább

Előszó

Államunk az elmúlt években sokezer családi lakóház felépítését támogatta kölcsönnel. E tervgyűjtemény kiadásával a Takarékpénztár célja már a tervezés időszakában segitséget nyújtani a dolgozóknak, hogy lakásukat célszerűen elrendezett alapterületű, a család igényeinek legjobban megfelelő, korszerű, jól megoldott és gazdaságos tervek alapján épithessék fel.
Ma még igen sokan építkeznek ugy, hogy egyik épitkező a másik házát másolja olyan esetben is, amikor az nem felel meg a célszerűség és gazdaságosság követelményeinek. Többek között az is oka, hogy a családiházak tervezési színvonala az ország sok helyén nem megfelelő.
A tervezők az utóbbi években világszerte - igy hazánkban is - nagy érdeklődéssel foglalkoznak a családiházak tervezési kérdéseivel. Családiház tervpályázatokat bonyolítottak le, amelyeken neves építészek vettek részt és épitőmüveszekből álló bíráló bizottság választotta ki a legmegfelelőbb terveket.
Ezekből a válogatott tervekből készült a Takarékpénztár megbízásából e tervgyüjtemény, amely az É.M. Lakóépülettervező Vállalat munkája.
A tervek kiválasztásánál sokféle igényre voltunk tekintettel, hogy minél többen találjanak izlésüknek, a család létszámának s anyagi erejüknek megfelelő tervet. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv