838.344

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Kalózok között

A renegát 2. könyv

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Gold Book Kft.
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 278 oldal
Sorozatcím: Hector Lynch kalandjai
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN: 978-963-426-158-2

Fülszöveg

Tim Severin a Hector Lynch-történetek második könyvében ismét varázslatos utazásra viszi olvasóit a XVII. századba, a Karib-tenger és a Déltengerek buja és színes világába.
Hector megfeszült, szinte már a hasában érezte a golyót, amikor a semmiből egy kar sújtott le a pisztolyra, éppen abban a pillanatban, hogy Coxon meghúzta a ravaszt... Ugyanebben a minutumban Hector másik megmentője kirúgta a kapitány lábát, mire a férfi a hátsójára esett.
Coxon tudta, hogy egy egész hajóra való társaság figyeli. Egyetlen szó nélkül lesimította az öltözékét, aztán közelebb lépett a fiúhoz, és úgy, hogy más ne hallja, fenyegető hangon azt sziszegte:
- Melegen ajánlom, hogy itt rohadj meg a Déltengeren, Lynch! Mert ha még egyszer meglátom a pofádat, megfizetsz azért, amit ma tettél!
A spanyolok által mélyen megvetett kalózok eredeti naplói és hajónaplói alapján Tim Serverin útja életre kelti a zord kapitányok, a rummal átitatódott gyarmati tisztviselők, a gazdag ültetvényesek és a vakmerő... Tovább

Tim Severin

Tim Severin műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tim Severin könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Kalózok között Kalózok között

A lapélek enyhén foltosak.

Állapot:
2.240 ,-Ft
11 pont kapható
Kosárba