A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nézd, ki van itt

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Libri Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 341 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-310-232-9
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

2011 nyara. Berlin közepén egy üres telken katonai egyenruhában ötvenhat esztendős férfi ébredezik: Adolf Hitler. Amit talál: béke, demokrácia, rengeteg külföldi és egy női kancellár... Ebben az új világban a tőle elvárható fanatikus hittel új karrierbe kezd - a televízióban.
Timur Vermes káprázatos szatírájának Hitlere nemcsak végtelenül komikus figura, de ijesztően valóságos is. Meghűl az ereinkben a vér, hogy milyen könnyen megtalálja a helyét egy cinikus, gátlástalan világban, ahol a demokrácia hosszú évtizedei után a demagógia, a nézettségi adatok és a like-gombok nyomogatása vezérli a közéleti cselekvést.
Ebben a keserű politikai szatírában a vezér megrázóan valószerű döntéseket hoz, miközben magabiztosan építi lépésről lépésre új karrierjét.
Die Zeit

Ez egy hihetetlen könyv. Képes arra, hogy már az első oldalak után Hitler nézőpontjából szemléljük és elemezzük a jelen politikai és társadalmi környezetét.

Timur Vermes

Timur Vermes műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Timur Vermes könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv