kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | MediaM |
|---|---|
| Kiadás helye: | |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 64 oldal |
| Sorozatcím: | Európa és a világ ízei - magyarul |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 17 cm |
| ISBN: | 978-963-87345-7-0 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrált. |
| Szilvával és sajttal töltött karaj | 6 |
| Mustos sertéssült zsemlegombóccal | 6 |
| Tűzdelt karaj | 8 |
| Szalonnás steak | 8 |
| Karaj gombás velővel töltve | 10 |
| Sertésszűz kéksajttal | 10 |
| Szedres szűz | 12 |
| Birsalmás szűz | 12 |
| Szűz nyárson | 14 |
| Magyaros szűz | 14 |
| Tavaszi brassói | 18 |
| Szűz wok-zöldségekkel | 18 |
| Medalion tejszínes, almás burgonyával | 19 |
| Kecskesajtos szűz | 19 |
| Erdélyi csülök | 22 |
| Vasi pecsenye | 22 |
| Májas dagadó | 24 |
| Erdei gombával töltött dagadó | 24 |
| Bolognai lasagne | 26 |
| Chebab, a kedvencem | 26 |
| Töltött kel | 28 |
| Sertés-raguleves | 28 |
| Tejfölös sertéstokány | 30 |
| Tormás marhatokány zsemlegombóccal | 30 |
| Gombás marhatokány | 32 |
| Vadasmarha szalonnás gombóccal | 32 |
| Csáki rostélyos | 36 |
| Hagymás rostélyos | 36 |
| Hátszín korianderes sárgabarack-chutneyvel | 37 |
| Hideg hátszín ruccolával | 37 |
| Szalonnával tűzdelt hátszín | 40 |
| Zsivány bélszínnyár juhtúrós puliszkával | 40 |
| Csomboros bélszín | 42 |
| Bélszín zöldborsmártásban | 42 |
| Bélszíncopf vargányával | 44 |
| Bélszín mogyoróval | 44 |
| Bélszín paradicsomosan | 46 |
| Póréhagymás borjútokány zöldséges rizzsel | 46 |
| Klasszikus borjúbécsi | 48 |
| Színesborsos borjúkaraj vodkával, krémsajttal | 48 |
| Töltött borjú zsályával | 52 |
| Töltött borjúszegy | 52 |
| Fűszeres borjúmáj hagymás burgonyával | 53 |
| Pirított borjúmáj magyarosan | 53 |
| Sült spagetti marhahússal | 56 |
| Vörösbabos sertés kukoricatésztában | 56 |
| Sertésszűz pirított mogyoróval | 58 |
| Császárszalonna avokádós burgonyával | 58 |
| Szilveszteri malacsült | 60 |
| Sertésszűz vargányás polentával, szárított paradicsomkrémmel | 60 |