1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Idézetek, aforizmák

Német eredetiben - magyarázatokkal

Szerkesztő
Grafikus
Lektor

Kiadó: Strucc Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím: Német eredetiben
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Német  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 963-9532-24-x
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal. Első kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Német eredetiben c. sorozatunk újabb kötetét tartja kezében az olvasó, egy könnyű szórakozást nyújtó összeállítást. A könyv célja, hogy a rövid, egyszerű és egymáshoz nem kapcsolódó szövegek... Tovább

Előszó

Német eredetiben c. sorozatunk újabb kötetét tartja kezében az olvasó, egy könnyű szórakozást nyújtó összeállítást. A könyv célja, hogy a rövid, egyszerű és egymáshoz nem kapcsolódó szövegek segítségével értékes szókincset értékes szókincset adjon át a nyelvtanulónak. A széljegyzetekben szokásunkhoz híven igyekeztünk mind a szövegkörnyezethez, mind pedig a szó alapjelentéséhez, mind pedig a szó alapjelentéséhez közel álló magyar megfelelőt adni. A fordításkor általában a szavak szótári alakját használtuk, hacsak nem tartottuk szükségesnek a ragozott alakot feltüntetni segítségképpen.
Javasoljuk, hogy a nyelvtanuló az idézetek elolvasása után próbálja meg azokat elmondani vagy eljátszani, akár saját szavaival, akár kívülről megtanulva. Minél többször mondunk el egy idézetet, annál biztosabban használjuk majd a benne szereplő szavakat saját gondolataink kifejezésére.
Reméljük, kötetünkkel sikerül sok értékes gondolatot megoszatni olvasóinkkal, hiszen: Gedanken springen wie Föhle von einem zum anderen... Vissza

Fülszöveg

Sorozatunkban német nyelvterületről származó írások olvashatók átírás nélkül, a mindennapi nyelvhasználatot tükröző formában. A nyelvtanulók számára adódó nehézségeket fordítási ötletek és a megértést segítő jegyzetek hidalják át. Idézetek, aforizmák Sokszínű gyűjteményt tart Kezében az olvasó, melyben a tér és az idő korlátait átugorva bukkanhat ősi japán bölcsességre és Tanzániában fogant gondolatra, míg a főszerep természetesen a német nyelvterületről származó idézeteké. Bízunk abban, hogy az olvasó választ talál kérdéseire, miközben az értékes gondolatok vagy szórakoztató megjegyzések között böngészget. Reméljük, fordítási ötleteink segítségével a ** nyelvismeret különböző szintjein lévő tanulók megbirkóznak az idézetek feldolgozásával és mindannyiuk számára élvezetes lesz a tanulás.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Idézetek, aforizmák Idézetek, aforizmák Idézetek, aforizmák Idézetek, aforizmák Idézetek, aforizmák

A borító enyhén foltos. Néhány lapon ceruzás jelölés látható.

Állapot:
980 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba
konyv