| Kiadó: | Skála-Coop |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Könyvkötői kötés |
| Oldalszám: | 557 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 15 cm |
| ISBN: | 963-322-053-x |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrált. |
| Előszó | |
| Halételek, vadételek | |
| A táplálkozásról | 13 |
| Fűszerfélék és élelmiszerek vad-, hal- és gombaételekhez | 15 |
| A halakról, felhasználásuk előkészítéséről | 26 |
| Hideg halételek | 30 |
| Meleg halételek | 47 |
| Vadak | |
| Vadhúsokról | 99 |
| Vadhúsok összetétele | 99 |
| A lőtt vadak felhasználásának előkészítése | 101 |
| A vadhúsok osztályozása | 107 |
| A vadhúsételek elkészítésének konyhatechnikája | 110 |
| Vadszárnyasok | 124 |
| Szőrmés vadak | 174 |
| Vadon termő gombák | |
| A vadon termő gombák és növények | 307 |
| Az étkezésre alkalmas erdei gombák | 308 |
| A gomba beszerzése és konyhai előkészítése | 340 |
| A gomba tartósítása házilag | 342 |
| Gombából készült ételek | 347 |
| Levesek, raguk | 347 |
| Vadon termő gyümölcsök és növények | |
| A vadon termő gyümölcsök és növények felhasználása | 395 |
| Erdei gyümölcsök és elkészítésük | 402 |
| Vadon termő tea- és fűszernövények | |
| Vadon termő tea- és fűszernövények felhasználása | 459 |
| Gyógyteák és főzetek elkészítése | 460 |
| Hal-, vad-, és gombaételekhez kiegészítők | 513 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.