A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tolnai Kálmán nagy szakácskönyve

Vadhús- és halételek/Erdei gombák és gyümölcsök/Fűszernövények

Szerző
Lektor

Kiadó: Skála-Coop
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 557 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 963-322-053-x
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Előszó
Halételek, vadételek
A táplálkozásról13
Fűszerfélék és élelmiszerek vad-, hal- és gombaételekhez15
A halakról, felhasználásuk előkészítéséről26
Hideg halételek30
Meleg halételek47
Vadak
Vadhúsokról99
Vadhúsok összetétele99
A lőtt vadak felhasználásának előkészítése101
A vadhúsok osztályozása107
A vadhúsételek elkészítésének konyhatechnikája110
Vadszárnyasok124
Szőrmés vadak174
Vadon termő gombák
A vadon termő gombák és növények307
Az étkezésre alkalmas erdei gombák308
A gomba beszerzése és konyhai előkészítése340
A gomba tartósítása házilag342
Gombából készült ételek347
Levesek, raguk347
Vadon termő gyümölcsök és növények
A vadon termő gyümölcsök és növények felhasználása395
Erdei gyümölcsök és elkészítésük402
Vadon termő tea- és fűszernövények
Vadon termő tea- és fűszernövények felhasználása459
Gyógyteák és főzetek elkészítése460
Hal-, vad-, és gombaételekhez kiegészítők513

Tolnai Kálmán

Tolnai Kálmán műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tolnai Kálmán könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv