926.629

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

40 nap Lélekúton

(napló)

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 202 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-297-192-6
Értesítőt kérek a kiadóról

Fülszöveg

Tolvaly Ferenc regényei - El Camino - Az út, Tibetben a lélek, Boszporusz felett a híd - a nagy zarándokutak élményeit szűrik át a főszereplők lelkén. A 40 nap lélekúton azonban a belső történések naplója.
A húsvétot megelőző negyvennapos böjt vállalásával a lélek megtisztulásának lehetőségét keresi az író. Mintha dokumentumfilmet forgatna a belső térben megtett útról, ahol a mérföldkövek az elmélyülés és a lelki tisztulás állomásai.
A böjt tisztító, egészségmegőrző szerepe jól ismert, de ma már elfelejtettük a böjt valódi tartalmát. Az önfegyelem gyakorlása, az önvizsgálat, a belső erőforrások megtalálása, az újrakezdés öröm forrása lehet mindenki számára.
A munkával, lecsendesüléssel, visszavonulással töltött negyven nap spirituális történései útmutatóul szolgálhatnak azok számára, akik vállalni szeretnék a legizgalmasabb kalandtúrát: önmaguk lényegének felfedezését, fokról fokra, buktatókkal, szárnyalásokkal, próbatételekkel...évről évre új kihívásokkal.
Az író számára most... Tovább

Tolvaly Ferenc

Tolvaly Ferenc műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tolvaly Ferenc könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
40 nap Lélekúton
Állapot:
2.340 ,-Ft
12 pont kapható
Kosárba