1.038.627

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Férfias játékok

Szerző
Fordító

Kiadó: Primer Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 689 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az ULA fanatikus terroristáinak az a célja, hogy tökéletes tervük hirtelen és könyörtelen véget vessen egy évszázadok óta tartó idegen uralomnak. Az emberrablók célpontja a velszi herceg, a felesége és gyermekük.
Jack Ryan haditengerészeti kiképzése azonban ösztönössé tette számára a reakciót, amikor észrevette a szörnyű tervük megvalósítására készülő terroristákat. Közbelépett, és bátorsága meghiúsította akciójukat. Tette egy egész nép csodálatát váltotta ki. A veszélyes emberek szívében azonban ellenséges érzés és gyűlölet ébredt iránta. Ryan és családja az ULA célpontja lett.
Ahogy egyre mélyebbre jut a kémelhárítás zavaros világában, kapcsolatokat fedez fel az ULA és más nemzetközi földalatti szervezetek között. Élete legelkeseredettebb küzdelme veszi kezdetét. Napjaink legveszedelmesebb háborúja, a nemzetközi terroristák ellen folytatott harc kereszttüzébe kerül.

Tom Clancy

Tom Clancy műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tom Clancy könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv