A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Hapgood/Rock and roll

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 221 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-07-8385-9
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Tom Stoppard - a Rosencrantz és Guildenstern halott, Az igazi, az Árkádia szerzője, a Brazil és a Szerelmes Shakespeare forgatókönyvírója - 2007-ben hetvenéves. Mi sem természetesebb, mint hogy alig egy éve olyan darabbal lépett színre, amelyben dübörög a rockzene, üvölt a punk, szól az underground - és mindez a hatvanashetvenes-nyolcvanas évek társadalmi politikai vitáit és változásait festi alá. A Rock and roll cselekménye 1990-ben, a bársonyos forradalom idején fejeződik be. Mindössze két évvel azután, hogy Stoppard - az akkor még végeláthatatlannak tűnő hidegháború idején és témájában - megírta a Hapgood című kémkrimit, ami szintén most lát először napvilágot Magyarországon. E két darab minden ízében stoppardi - sokféle szálból összeszőtt, töprengő és szellemes - szöveg. Noha egyik sem a szerző legvidámabb, legmulatságosabb arcát mutatja, a kettő külön-külön és együtt széles tartományát fedi le mindannak, amiért Tom Stoppard drámáit szívesen olvassuk-nézzük.

Tartalom

Hapgood (Upor László) ...............5
Rock and roll (Merényi Anna)...............115
Utószó (Upor László) ...............215

Tom Stoppard

Tom Stoppard műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tom Stoppard könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv