A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Vezetés egykor és most

A Biblia és a menedzsment I.

Szerző
Lektor

Kiadó: Harmat Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 301 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-288-443-1
Megjegyzés: Néhány színes reprodukcióval.

Fülszöveg


Rohanó, időhiányos világunkban sok vezető és vezetőjelölt választani kényszerül szakmai kompetenciáinak karbantartása és a művelődés között. Tomka János és Bőgel György könyve kiváló lehetőséget ad arra, hogy a vezetéselmélet és menedzsment legfontosabb témáinak feldolgozása mellett vezetési nézőpontból is felfedezzük a keresztény kultúrkör néhány jól vagy kevésbé ismert fejezetét, megértsük a bennük rejlő üzeneteket, miközben a bibliai példák megteremtik az érzelmi ráhangolódást az etikus vezetővé váláshoz.
Reményi Csaba
cégvezető Oracle Hungary
Az olvasónak örömteli csodálkozással kell és lehet újra felfedeznie azt az igazságot, hogy a Biblia tényleg a meglepetések könyve. Nem idegenek tőle azok a helyzetek, amelyek vezetői felelősségről, irányításról, feladatmegosztásról vagy éppen válságkezelésről szólnak. Az a holisztikus szemléletmód, amellyel összekapcsolják a ma dilemmáit a bibliai modellek inspirációival, jótékonyan hat egy olyan világban, amely az emberi élet egységét... Tovább
Fülszöveg Kép
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem