1.116.679

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Topics in Enzyme and Fermentation Biotechnology 9.

Témák az enzim és fermentációs biotechnológia területéről 9.

Szerző
Szerkesztő
Kiadó:
Kiadás helye: Chichester
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 217 oldal
Sorozatcím: Topics in Enzyme and Fermentation Biotechnology
Kötetszám: 9
Nyelv: Angol  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 0-85312-633-x
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal és ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A biotechnológia a mikrobiológia, genetika, növénytermesztés, élelmiszeripar és biokémia integrálása annak céljából, hogy a mikroszervezeteket ipari célra hasznosítsák. A fermentáció olyan technológiai folyamat, amelynek során a jelen levő élő mikroorganizmusok szaporodásának, életfolyamataik és enzimjeik hatására bonyolult biokémiai változások mennek végbe az alapanyagokban. E folyamatot jellemzően baktériumok és/vagy gombák - kivételes esetekben algák, növényi eukarióta sejtek esetleg emlőssejtek - használatával végzik, és szénhidrátok lebontása során primer, illetve szekunder metabolitokat (anyagcseretermékeket) állítanak elő, vagy biokonverzióval értékes anyagokat alakítanak át.
A sorozat 9. kötete ezt a témakört járja körül, neves szakemberek tanulmányai ismertetik többek között a a hidrokarbonátot hasznosító mikroorganizmusok fiziológiájának nevezéktanát, organizmusait, ökológiáját és táptalaj terjedelmét.

Tartalom

biológia, biotechnológia, enzim, fermentáció, kromatográfia, tanulmány, protein
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem